Η εταιρεία Α/ΦΟΙ Β. & Κ. ΚΑΡΑΛΟΥΚΑ (ΜΠΕΤΟΝ) ΛΙΜΙΤΕΔ ιδρύθηκε το 2003, από τα αδέλφια Βάσος και Κώστας Καράλουκα, πρόσφυγες από το χωριό Μαραθόβουνος της επαρχίας Αμμοχώστου, μετά τον χωρισμό από την θυγατρική εταιρεία Α/ΦΟΙ Β. & Κ. ΚΑΡΑΛΟΥΚΑ ΛΙΜΙΤΕΔ, με σκοπό να καθοριστούν οι διάφορες εργασίες των δυο εταιρειών σε τμήματα για διευκόλυνση στον τρόπο λειτουργίας και σε διαμερισμό κλάδων για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους και επίλυση προβλημάτων που τυχών προκύπτουν.

Η εταιρεία δραστηριοποιείτε στον σχεδιασμό, την παραγωγή, την μεταφορά και την τοποθέτηση Έτοιμου Σκυροδέματος (Μπετόν) με αναβαθμισμένο αυτοματοποιημένο σύστημα παραγωγής, καινούριας τεχνολογίας που ελέγχεται με Η/Υ και με οθόνη αφής.

Με 31 χρόνια εμπειρία στο χώρο του σκυροδέματος, μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα στο χώρο σας για όλες σας τις ανάγκες, μικρές η μεγάλες. Στις περισσότερες περιπτώσεις εξυπηρετούνται παραγγελίες που δίνονται ακόμη και αυθημερόν.

Η εταιρεία διατηρεί, εφαρμόζει και βελτιώνει συνεχώς Σύστημα Ποιότητας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 9001:2008 και CE.

Gallery-11
Gallery-03
Gallery-09